2 days in NY

Två dagar har gått, har levt utan mobil så det har varit svårt att uppdatera er. 

Resan hit- vi överlevde. Alltså tror inte att jag är ensam om att tvivla på om dit resan skulle vara värd: vi köade i timmar och krigade oss fram till vårt hotell. det kändes ungefär som att vara med i extrem överlevnad där målet var våra hotellrum som mer är som små kojor än rum. 

Iallafall, det är sjukt fett här. Över alla förväntningar. Alla människor är så öppna och trevliga. Låter som en tant men på riktigt, ingen hybris här inte. Allt är så fucking extremt. 3 våningar med en butik där de endast säljer m&m. Var är världen på väg? Vi är sjukt effektiva iallafall. Betar av sånt som vi borde se på löpande band. Mellan det så är det sju miljoner sminkbutiker och 11 hundra sneakers affärer.

 Familjens olika intressen visar sig tydligt nu när jag reser med dom. Siri hon spenderar tusenlappar inne på Victoria secret och jag blir bara arg. Vad är det för ideal den kedjan producerar? Bitterfittan i mig slog bakut och jag gick in och bajsade innan jag lämnade allt glitter och små bebis trosor. Där efter gick jag och köpte en tröja med feminist på. Och mina systrar frågade i princip vad det är för något. Alltså... 
Men har försökt föreläsa lite och Märta avslutade det hela med att säga "man kanske skulle bli en sån där feminist?". 

Allt är i stora drag sjukt bra, det är helt overkligt hur stor denna stad är. Igår spenderade vi en hel dag med att gå på en gata. Alltså...

Ett par bilder från minnesplatsen efter 11:e september. Detta var så overkligt, ett terror som visar på hur hat kan driva oss människor. Hur hat kan producera ondska och hur utanförskap kan radera all moral. Ett kvitto på att vi behöver inkludera varandra och sprida lite kärlek om oss så att detta hat inte får växa.